CityPrint - tlf: 70 26 12 64 - email:info@cityprint.dk
 
Visitkort
Flyers - løsblade
Foldere
Hæfter
Brochurer
Rapporter - ringbind
Bøger
Postkort
Brevpapir
kuverter
 
Plakater
Bannere
Folieskæring
klistermærker
Roll Up
Udstillinger
 
Indbinding
opklæbning
Laminering
Layout
Cd/Dvd
 
Kalendere
Musemåtter
Kopper/krus
T-shirt
 
Byggebranchen
Tegningskopi
Konkurrencer
Licitationsmateriale
Byggepladsskilte
Scanning
Referencer
Konkurrencer og præsentationsmateriale

Vi holder ”næsten” døgnåbent for vore kunder, når de skal have produceret print m.v. til konkurrenceprojekter. Vi står til fuld rådighed med den knowhow, der er oparbejdet igennem mere end 50 år i branchen.

Plancher
Vi kan tilbyde plancher til konkurrencer i op til 150 cm i bredden. Vores printkvalitet svarer til fotokvalitet, og filerne bliver altid tjekket, inden vi går i gang med opgaven. Opklæbning af plancher tilbydes som standard på 5 el. 10 mm skumplader, hvor formatet kan være op til 150 x 300 cm. Der er mulighed for andre opklæbningsformer, ring og få en snak med os herom.
Som finish på produktet, og for at beskytte printet, kan vi tilbyde mat eller blank laminering.

Kilde: Konkurrence skuespilhuset
Kilde: Lundgaard og Tranberg

Mapper
Mapper og hæfter til konkurrenceprojekter produceres efter dit ønske. Som standard tilbydes print i formater fra A6 op til A3 til kant. Vores printkvalitet svarer til fotokvalitet, og ligesom ved plancher, tjekkes filerne inden print. Papirkvaliteterne spænder fra det ”normale” 80 g mat papir op til 300 g super gloss karton. Efterbehandling kan f.eks. være Wire-O, plastspiral, metalskinne, ringe eller ringbind. Som finish på produktet kan vi tilbyde plast i blank eller mat, enten som både for- og bagside, eller kun en af delene. Som ekstra tyk bagside, kan vi tilbyde 350 g karton i sort eller hvid samt 1 mm pap i sort eller hvid. Der er mulighed for andre papirkvaliteter og indbindingsformer, ring og få en snak med os herom.