CityPrint - tlf: 70 26 12 64 - email:info@cityprint.dk
 
Visitkort
Flyers - løsblade
Foldere
Hæfter
Brochurer
Rapporter - ringbind
Bøger
Postkort
Brevpapir
kuverter
 
Plakater
Bannere
Folieskæring
klistermærker
Roll Up
Udstillinger
 
Indbinding
opklæbning
Laminering
Layout
Cd/Dvd
 
Kalendere
Musemåtter
Kopper/krus
T-shirt
 
Byggebranchen
Tegningskopi
Konkurrencer
Licitationsmateriale
Byggepladsskilte
Scanning
Referencer
Familefirma
Personerne bag Povlsen Digital og CityPrint har været i branchen siden 1973. Trods de mange år på bagen, føler vi os stadig unge, og følger med i udviklingen, og er idag en af de største nymoderne reproduktionsvirksomheder, i daglig tale kaldt printcenter, der er at finde i Danmark. Povlsen Digital og CityPrint er og har altid været familieejet.

Vi har igennem tiden lagt megen vægt på at følge med teknologien, således at vi kan opfylde vore kunders behov. Bag vores maskinpark står en række entusiastiske og fagligt dygtige medarbejdere, der altid giver kunden den bedste service. Vi har to afdelinger i Storkøbenhavn: i indre by på St. Kongensgade 69 ved Marmorkirken og i Rødovre tæt på motorvejen. Vi servicerer alle slags kunder lige fra gadekunder, mindre virksomheder,

reklamebureauer, arkitektfirmaer, entreprenører, offentlige institutioner, stat og kommuner, til store internationale virksomheder. Vi har egne vogne, der henter og bringer hele dagen.

Takket være den digitale teknologi inden for computere, datatransmissioner og print-tryk- og kopimaskiner, kan Povlsen Digital og CityPrint levere varen, næsten før den er bestilt.